July 27, 2018

10 dagen. De oogjes zijn goed open en ze beginnen hun leefruimte te verkennen. Drie supermooie kittens. Blue & Lilac. Twee meisjes en een jongen. Schattige pluizige bolletjes...

July 24, 2018

Gisterenavond, op 23 juli, is Olivia bevallen van vier forse kittens. Allemaal ruim boven de 125 gr. De kittens zijn gezond en wel. De vaders is ons nog een raadsel... Olivia kreeg de poezenpil en beiden katers in huis zijn chemisch gecastreerd. Een echte wonder van de...

July 24, 2018

Finley is al helemaal aangepast in zijn nieuwe omgeving. Hij is al gewoon aan zijn harnas en is klaar voor een wandeling aan ge leiband. Hij speelt graag met een balletje en slaapt nog veel met deze warme dagen.

July 24, 2018

Op 17 juli is Donna bevallen van drie super witte kittens (2 meisjes en 1 jongen). Alle drie goed boven de 100gr gewicht en alle drie groeien zoals hoort (het gewicht is al verdubbeld). De vader is Double Grand Ch Ragadol Legolas, een prachtige Lilac Bicolour.

July 20, 2018

Felicity is helemaal aangepast in haar nieuwe huis in Nederland

July 20, 2018

Op 11 mei is Henny Arts van Cattery Lestbest uit Eindhoven overleden. Henny heeft mooi werk verricht om Ragdolls beter te maken en het ras verder te ontwikkelen. Ik zet graag haar lijnen verder en heb vijf van haar katten overgekocht.

Please reload

Recente posts
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon

© 2018 by Ragdolls Cattery Scala

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon