Please reload

Featured Posts

X-ray van Olivia's buik was overtuigend

March 10, 2017

Ooit een X-ray gezien van een zwangere poes? Voor mijn was het de eerste keer. Ondanks de waarschuwing van de dierenarts dat X-ray van een poes geen exacte wetenschap is en dat hij er een keer vijf kittens naast zat, heb ik toch beslist om deze keer een kans te wagen. Ik wou absoluut weten hoeveel kittens ik moest verwachten bij de bevalling. Liever niet te veel verrassingen bij de bevalling... het zal van zelf spannend genoeg zijn. En voila, er zijn drie mooie ruggegraatjes te zien.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Ragdolls Cattery Scala

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon