Please reload

Featured Posts

Olivia & Binky, love birds in besneeuwde tuin

January 21, 2017

Iedereen heeft zijn eigen tijd om liefdekriebels te krijgen. Als je ooit hoort dat de katten altijd in maart krols zijn, geloof het niet. Daar zijn er echt geen regels voor: de ene is in maart krols, de andere in november en nog een andere het hele jaar door... Voor onze Olivia leek januari een goed moment om een partner te zoeken. En die hebben wij gevonden bij de Cattery LestBest. Deze schoonheid heet Binky, Blue Tabby Point Bicolor. Olivia en Binky hebben een romantisch weekje doorgebracht in een besneeuwd binnen- & tuinverblijf in de buurt van Eindhoven.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Ragdolls Cattery Scala

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon