top of page

Leven in een donkere wereld


De kittens leven de eerste 1-2 weken in een donkere wereld en ze doen alles op de tast. Ze zijn volledig afhankelijk van hun moeder. En die is het soms echt beu om 24 op 24 in een mand te liggen met drie zuigelingen. Als Olivia op stap gaat begint hun zoektocht naar haar warmte waardoor ze uit hun nest proberen te kruipen en ze heel luid ons huis bijeen piepen. Ook het herleggen van de kittens naar een veiligere, minder drukke, meer beschutte, warmere, etc plek lukt niet. Volgens de moeder, Olivia, heeft ze wel degelijk het beste plekje gevonden. Namelijk hoog in het midden van de living. Elke poging tot herplaatsen eindigt in een moeder die de kittens een per een de toren rondslingerend. opklimt... En de rest van het gezelschap houdt zijn adem in: 'laat ze alsjeblieft niet vallen!!!'

Featured Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page