Please reload

Featured Posts

Drie weken oud en al vier huisjes

April 12, 2017

Onze drie meisjes zijn vandaag drie volle weken oud. Hun gewicht is maal drie, oogjes zijn al blauw en zijn wijd open. Ze zien duidelijk beter en beginnen wat rond te wankelen. De beentjes zijn nog niet sterk genoeg om echt vooruit te geraken, maar het zal niet lang meer duren. Op drie weken heeft mama al een vierde huis gebouwd voor haar kindjes. Ze blijft midden in de living in de volle drukte. Ze verhuist en toch niet erg ver.... Morgen wordt echt verhuisd, want als de dames echt beginnen te stappen is onze living niet erg geschikt. Wat werk voor de boeg!

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Ragdolls Cattery Scala

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon