Please reload

Featured Posts

Wat zijn wij weer blij! Onze Pippa en Manneke worden ouders!

June 15, 2017

 

Wij zijn ontzettend blij dat wij de kittens mogen krijgen van onze toppaar: Manneke en Pippa worden voor het eerst ouders. Als elke kweker ben ik uitermate benieuwd wat deze combinatie ter wereld zal brengen. Beide ouders zijn top (show) katten groot met een ruime erfenis aan kleurenpatronen... Pippa is een Blue bicours point en Manneke is Cream tabby point mitted (Red point volgens stamboom) die een chocolade draagt. Dit wordt een wonder van de natuur!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Ragdolls Cattery Scala

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon