Please reload

Featured Posts

Boys become girls

July 18, 2017

Hoe gênant ook, maar... de balzakjes zijn ontzwollen... en de jongens zijn eigenlijk meisjes geworden... Een gênante ontdekking heb ik gemaakt omdat de kleuren beginnen uit te komen en drie kittens hebben een meisjeskleur... (tortie) Dus, Pippa en Man zijn de ouders van vier prachtige meisjes :-) De meisjes wegen boven 300 gr en ontwikkelen snel. Kruipen veel rond en het zal niet lang meer duren voordat zij kunnen staan...

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Ragdolls Cattery Scala

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon