Please reload

Featured Posts

De kittens groeien. Drie nestjes lopen flink door elkaar...

August 13, 2017

De kittens vormen allemaal een grote groep met Adele als een grote zus en drie moeders die om de buurt voor de kleintjes zorgen zonder enige conflict. Het is ongelooflijk om te zien hoe Adele het spelen overneemt en controleert. Steeds stuurt zij rustig de kleintjes bij. Ondertussen is Pippa de bewaker die zich ontfermt over de mogelijke gevaarlijke ontsnappingsroutes (gordijnen, trappen, kasten, etc.) Olivia zorgt dat iedereen aan juiste eten geraakt (nat, droog en melk) en stuurt met gezag bij als een kleintje aan verkeerde kant van eetbakjes belandt. Lizzy is voltijds bezig met haar blinde afhankelijke kittens, maar probeert zoveel mogelijk bij de drukte bij te zijn.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Ragdolls Cattery Scala

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon