Please reload

Featured Posts

Een fotoshoot met de grote zus

August 13, 2017

Na meerdere pogingen om mooie foto's te trekken van bewegende kittens in groep en individueel, heb ik toch erkend dat een fotoshoot noodzakelijk is. Met zo veel kittens, is het resultaat toch wel wat beter met extra licht en individuele aandacht. Zoals verwacht heeft Adele haar uiteraard mee gemoeid en heeft eerst een persoonlijke fotoshoot gekregen. Na twintig foto's hebben wij haar moeten vasthouden om de andere te kunnen fotograferen...

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Ragdolls Cattery Scala

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon