top of page

De kittens groeien. Drie nestjes lopen flink door elkaar...

De kittens vormen allemaal een grote groep met Adele als een grote zus en drie moeders die om de buurt voor de kleintjes zorgen zonder enige conflict. Het is ongelooflijk om te zien hoe Adele het spelen overneemt en controleert. Steeds stuurt zij rustig de kleintjes bij. Ondertussen is Pippa de bewaker die zich ontfermt over de mogelijke gevaarlijke ontsnappingsroutes (gordijnen, trappen, kasten, etc.) Olivia zorgt dat iedereen aan juiste eten geraakt (nat, droog en melk) en stuurt met gezag bij als een kleintje aan verkeerde kant van eetbakjes belandt. Lizzy is voltijds bezig met haar blinde afhankelijke kittens, maar probeert zoveel mogelijk bij de drukte bij te zijn.

Featured Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page