Please reload

Featured Posts

Zes weken wil zeggen "dierenarts"

August 18, 2017

Eerste bezoek naar de dierenarts is steeds een gedoe: iedereen verzamelen, moeder kalmeren, kittens wat bezighouden in de auto en dan bij de dierenarts zo positief mogelijke ervaring opbouwen... Dit nestje had er geen moeite mee want ze hebben al ruime ervaring met autorijden en zijn zeer onafhankelijk van hun moeder. En zij van hen: geen gemiauw, geen protest. "Neem die maar mee en zorg dat je die terugbrengt".  De meisjes zijn maandag goedgekeurd en gevaccineerd/ontwormd en konden voor de rest van de week bezoek ontvangen. Alle kittens zijn gereserveerd en hebben hun nieuw huisje.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Ragdolls Cattery Scala

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon