Please reload

Featured Posts

Goodbye, Bowie!

December 4, 2017

Gisteren is ons zorgenkind Dark Bowie verhuisd naar zijn nieuw huisje in Gooik. Volledig gezond en vrolijk. Met nostalgie keken wij naar zijn geboorte in de auto richting Tsjechië, zijn eerste moeilijke dagen op de wereld, zijn eerste zes weken in de donkere wereld... om de twee uur opstaan voor zijn fles en zijn zalfjes, zes weken lang... Nu dat alles achter de rug is en hij een sterke actieve katertje is, lijkt dit verhaal een beetje op een sprookje. Het gaat je goed, Bowie!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Ragdolls Cattery Scala

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon