Please reload

Featured Posts

Oh, zo schattig...

March 14, 2018

De kittens zijn bijna een week oud: éen jongen en drie meisjes. De jongen zal hoogst waarschijnlijk seal zijn omdat zijn kleur wat donkerder is dan van de rest. Er is een kitten (meisje) met wit neusje. Zij zal hoogst waarschijnlijk bicolor zijn. De andere drie hebben een kleur op de neus, maar het is nog niet duidelijk of zijn points of tabby's zullen zijn. Even geduld... Ik ben alvast aan het genieten van kleine pluizige zachte schatjes die nu al verdubbeld zijn in hun gewicht.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Ragdolls Cattery Scala

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon