Please reload

Featured Posts

Een gloednieuw bevallingskwartier

February 27, 2019

Deze warme winter heeft ervoor gezorgd dat veel poezen permanent krols rondliepen. Dit was zwaar voor iedereen, zowel de poezen, als de katers, als de overige inwoners van ons huis.... Het resultaat is heleboel nestjes tegelijkertijd. Voor niet fokker zegt dit weinig, de fokkers weten dat een moederpoes op elke kitten reageert. Dit wil zeggen dat ze permanent elkaars kittens stelen. Om dit te voorkomen gebruiken veel fokkers ijzeren kooien. Ik vind het maar niets, zo een ijzerenbaik midden in de living... Daarom hebben wij een nieuwe bevallingskwartier gebouwd voor vier nesten. de kittens kunnen er veilig tot zes weken vertoeven in ruimtes met veel licht maar met gesloten deurtjes. Daarna krijgen ze een "veilige loopweide" in de living:-)

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Ragdolls Cattery Scala

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon