top of page

Een gloednieuw bevallingskwartier

Deze warme winter heeft ervoor gezorgd dat veel poezen permanent krols rondliepen. Dit was zwaar voor iedereen, zowel de poezen, als de katers, als de overige inwoners van ons huis.... Het resultaat is heleboel nestjes tegelijkertijd. Voor niet fokker zegt dit weinig, de fokkers weten dat een moederpoes op elke kitten reageert. Dit wil zeggen dat ze permanent elkaars kittens stelen. Om dit te voorkomen gebruiken veel fokkers ijzeren kooien. Ik vind het maar niets, zo een ijzerenbaik midden in de living... Daarom hebben wij een nieuwe bevallingskwartier gebouwd voor vier nesten. de kittens kunnen er veilig tot zes weken vertoeven in ruimtes met veel licht maar met gesloten deurtjes. Daarna krijgen ze een "veilige loopweide" in de living:-)

Featured Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page