Please reload

Featured Posts

De kittenspaleis

March 6, 2019

De kittens doen het schitterend. De kleintjes van Adele zijn verhuisd van bovenverdieping van kraamkliniek naar beneden waar zij hun beentjes kunnen strekken. Het stappen lukt al aardig. Het verschil is ongelooflijk: de kleintjes van Rosa en Pippa kunnen nauwelijks steunen op hun voorpoten terwijl die van Adele die twee weken oud zijn, kunnen al klimmen op de kleine klimpalen en geraken al in de zetel over onze benen meestal. Alle oogjes zijn open en iedereen is uit de donkere wereld geraakt.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Ragdolls Cattery Scala

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon