Please reload

Featured Posts

Stevie Wonder

April 9, 2019

Op 26 februari is bij ons een bijzondere kitten geboren: Stevie Wonder. De moeder, Olivia, en de vader, Binky, hebben een kleintje die volledig blind geboren is. Een geboorteafwijking die een schat van een kitten ter wereld gebracht heeft. Stevie heeft nooit kunnen zien en toch is hij zodanig volledig aangepast dat wij overtuigd zijn dat hij "ziet" wat hij doet. Zijn andere zintuigen hebben zijn tekort volledig gecompenseerd. Hij beweegt tussen drie honden, kinderen en heleboel kittens alsof hij weet wie waar staat. Hij weet perfect of iets bedoeld is om te spelen, of te slapen of onder te kruipen of... Wat een wonderlijke jongen is dit! Stevie gaat wonen bij Gerlinde Janssens samen met een katertje van Lizzy & Steddy die een weekje ouder is. Ze kunnen samen opgroeien en veel plezier beleven

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Ragdolls Cattery Scala

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon