Please reload

Featured Posts

Slaap wel, Billie

October 14, 2019

Ondenkbaar freaking huisongeluk eindigde het leven van mijn dierbare vriendin, mijn wekkertje, mijn prachtig schatje, Billie Holiday Summertime of Scala. Twee jaar is ze geworden. Geboren op 1 juli 2017 in mijn handen. Ze was geliefd, veel geaaid en geknuffeld. 

 

 

Rust zacht, mijn lieve schat in jouw prachtige rozen-lavendel bedje.

Wij gaan goed voor jouw kindjes zorgen!

Je hebt een grote afdruk gelaten in mijn hart en de leegte die je laat zal er altijd blijven.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Ragdolls Cattery Scala

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon