Please reload

Featured Posts

Ed Sheeran of Scala op vakantie in Frankrijk

December 10, 2019

Het is een plezier om naar vakantie foto's van Ed'je te kijken. Hij genoot elke minuut van onze reis naar Frankrijk. Hij is zo blij om elke dag te mogen gaan fietsen, wandelen, spelen onder de bomen of klimmen. Als ik naar de foto's kijk, dan zie ik al die Fransen die met verbazing riepen "Kijk! een kat!!!" Hij stal alle aandacht en hij genoot er duidelijk van. Zulke grijze dagen als vandaag worden veel kleuriger als ik aan onze vakantie denk.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Ragdolls Cattery Scala

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon