top of page

Groetjes van Théodoor-Lou of Scala

Théodoor-Lou of Scala stelt het prima! Hij is een rustige, sociale en heel lieve kater en erg geliefd bij iedereen in ons gezin. Af en toe gaan we er zelfs mee wandelen in het bos. Hij heeft enkele weken geleden een speelkameraadje van het asiel erbij gekregen die ongeveer even oud is. De eerste dagen waren wat onwennig, maar nu zijn het al de beste vrienden. Je kan hem altijd volgen via zijn Instagram-pagina waar mijn dochter en jongste zoon regelmatig nieuwe foto’s en filmpjes posten: lou_the_ragdoll (met underscore dus).

Zo komen we ook in contact met allemaal andere ragdollliefhebbers van over heel de wereld wat wel grappig is. Wij zijn in ieder geval ragdoll-fan voor het leven!

Featured Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page