Please reload

Featured Posts

Opleiding tot katten-moeder

March 26, 2017

 Na een opleiding tot katten-vroedvrouw, ben ik even ondergedompeld in een opleiding tot katten-moeder. Vier slapeloze nachten, bewaken van warmtelamp en zorgen dat de kittens steeds in het nestje belanden nadat pas bevallen moederke beslist om die een per een ergens te verstoppen in allemaal koude plekken en midden in de nacht. Haar oerinstinct zegt: "wilde dieren" ipv "houd die kittens warm. Mijn oerinstinct zegt "red een piepend kitten", midden in de nacht word ik wakker, ga op zoek naar een geluid en leg die kitten terug in haar nest... een uur later een andere slachtoffer wordt verstopt. Schijnt dat dit gedrag maar 4 dagen duurt. Oh God, ik hoop dat het waar is! Want ik zie het niet zitten om zo nog een paar nachtjes door te brengen....

 

De kittens groeien verbazend snel. Elke dag 10 gram erbij. Ondertussen beginnen de kleurtjes door te komen, maar het is nu nog echt een raadsel hoe zij uiteindelijk zullen eruit zien. Daar wacht ik wel echt op. Ik gok op bicolors, maar het kan nog echt allemaal!

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Ragdolls Cattery Scala

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon