top of page

Groetjes van Young Spirit

"Hallo allemaal,


Ik wil jullie even nog eens een update geven over mijn leven hier in het rustige Herk-de-Stad.

Ik ben ondertussen al bijna twee jaartjes oud. En dat zie je ook. Ik ben een grote dikke kater geworden van 5 à 6 kg.

Ik zit vol levenslust en doe niets liever, dan spelen, rondcrossen en de katten uit de buurt even uitdagen aan het raam. Mijn baasjes zijn echt zot van mij!


Wisten jullie trouwens dat ik ondertussen ben gepromoveerd tot een therapiekat? Samen met mama help ik kindjes in haar kindercoachingspraktijk. De kinderen zijn even zot van mij dan ik van hen. Samen spelen en knuffelen doen we graag! Zo heb ik al heel veel kindjes geholpen en ik ben er super trots op.


In de bijlagen kunnen stuur ik jullie nog enkele foto's van mijn goed leven hier.


Nog vele dikke kusjes en knuffels,

Young Spirit!"


Commenti


Featured Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page