Please reload

Featured Posts

Vakantie is achter de rug

August 13, 2017

Twee weekjes vakantie! Ook voor de viervoeters. Iedereen mocht mee naar een huisje in het bos waar de poezen en kater lekker konden rondlopen, spelen, klimmen en in het zonnetje liggen genieten van het warme weer. De kittens hadden er wat minder aan, maar ze hebben ook een autorit en nieuwe omgeving leren kennen. Geen internet, geen wifi en zuivere lucht... iedereen heeft er veel plezier aan beleefd. De mensen en de dieren.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Ragdolls Cattery Scala

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon