Please reload

Featured Posts

Bijna een lege nest

October 25, 2017

 

 

 

Nu, dat Geronimo, Puccini en Beignet vertrokken zijn, heerst bijna een lege nest syndroom in ons huis... Iedereen moet zich aanpassen: op een paar weken tijd zijn er 6 kittens weg en, ondanks 4 nieuwe kleintjes, is het veel rustiger in huis... minder geluid, minder geloop, minder werk aan de kattenbakken en eten... Milou blijft een beetje verweesd achter... gelukkig kan zij bij Adele en Billie op veel begrip rekenen.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Ragdolls Cattery Scala

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon