top of page

Blijde geboortes

Gisterenavond, op 23 juli, is Olivia bevallen van vier forse kittens. Allemaal ruim boven de 125 gr. De kittens zijn gezond en wel. De vaders is ons nog een raadsel... Olivia kreeg de poezenpil en beiden katers in huis zijn chemisch gecastreerd. Een echte wonder van de natuur of het falen van farmacie. Zoals men wilt... Ik zit in elk geval met de gebakken peren: een niet gepland nestje met een onbekende vader... Ik heb voorlopig Ed'je als vader opgeschreven omdat ik denk dat de kans op het falen van medicatie bij hem groter is, maar wie weet. Ik wacht nog een weekje op de kleuren. Als het de nakomelingen van Man zijn, zal Cream doorkomen bij de poesjes. Als er geen Cream bij de poesjes is, test ik de kittens op DNA van Olivia en de mogelijke vaders. Spannend. Dit hebben wij nog niet gehad, maar zo blijft deze hobby onvoorspelbaar!

Featured Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page