top of page

Stevie Wonder

Op 26 februari is bij ons een bijzondere kitten geboren: Stevie Wonder. De moeder, Olivia, en de vader, Binky, hebben een kleintje die volledig blind geboren is. Een geboorteafwijking die een schat van een kitten ter wereld gebracht heeft. Stevie heeft nooit kunnen zien en toch is hij zodanig volledig aangepast dat wij overtuigd zijn dat hij "ziet" wat hij doet. Zijn andere zintuigen hebben zijn tekort volledig gecompenseerd. Hij beweegt tussen drie honden, kinderen en heleboel kittens alsof hij weet wie waar staat. Hij weet perfect of iets bedoeld is om te spelen, of te slapen of onder te kruipen of... Wat een wonderlijke jongen is dit! Stevie gaat wonen bij Gerlinde Janssens samen met een katertje van Lizzy & Steddy die een weekje ouder is. Ze kunnen samen opgroeien en veel plezier beleven

Featured Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page