top of page

Groetjes van Young Spirit

Hallo,

Ik woon ondertussen al 3 fijne maanden bij mijn nieuwe baasjes. Dit was in het begin even wennen. Nieuw huis, een nieuwe buurt en nieuwe mensen die voor mij zorgde. Maar al snel had ik door dat ik zeer goed zat hier. Ik heb een groot huis waar ik spelen kan, met veel leuke en afwisselende speeltjes.

Eten doe ik super graag, en soms steel ik zelfs stiekem van mijn baasjes!

Slapen kan ik als de beste, en als mijn mama en papa thuis zijn, leg ik mij het liefst dicht tegen hen aan.

Ik wil nog even zeggen dat ik hier zeer gelukkig ben en hier nooit meer weg wil!

Nog even dit, woensdag 6 mei zal ik worden gecastreerd. Daar heb ik minder zin in, maar ik weet dat het moet gebeuren.

Vele groetjes,

Young Spirit!

Featured Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page