top of page

Groetjes van Bowie (Vinn)

"Hi! Hieronder stuur ik nog eens wat foto’s van onze Bowie (Vinn ). Hij doet het super goed. Hij is een heel nieuwsgierig beestje en ook wel een beetje een deugniet, hij maakt ons iedere dag aan het lachen! En hij is ook nog eens zó lief. Hij geniet ervan om te slapen op onze benen of komt lekker dicht bij ons aanliggen in de zetel of het bed, en hij volgt ons overal. Een paar maand geleden hebben we hem ook kennis laten maken met de buitenlucht (uiteraard veilig in een harnasje aan een leiband - alleen zie je die niet altijd zitten in zijn fluffy vacht ) en ook daar geniet hij heel hard van! We wilen jullie nog eens bedanken, hij is echt onze baby en we zouden hem niet meer kunnen missen"

Featured Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page